18. 10. 2008

Nahrávka knihy zdarma



Tento týden byla zahájena distribuce nové marketingové knihy v angličtině: Seth Godin, Tribes: We Need You to Leed Us (Klany: potřebujeme, abyste nás vedl), Penguin Group (USA), říjen 2008, ISBN-13: 9781591842330, 160 stran. Ve chvíli, kdy píšu tento příspěvek je kniha na Amazonu na 92. místě v seznamu bestselerů (aktualizuje se každou hodinu).

Nahrávku nezkrácené knihy namluvenou samotným autorem si můžete stáhnou zdarma (jako pobídku k registraci) z Audible. Musíte se tedy zaregistrovat a stáhnout si obslužný software.

Kniha odpovídá na otázku jak a proč vést klan zákazníků a stát se jeho vůdcem. Vedení klanů se v dnešním změněném světě (a v dramaticky změněném marketingu) stává jedním z nejsilnějších marketingových nástrojů. Děje se tak v okamžiku, kdy klasická média umírají a reklama ztratila účinnost.

Podle Godina: Klan je skupina lidí soustředěná kolem nějaké myšlenky, lidé jsou spojeni s vůdcem a navzájem mezi sebou. Klany dnes umožňují, aby náš svět fungoval, a v minulosti to také tak vždy bylo. Dnešní novou příležitostí je, že klan lze snadněji než kdy jindy vyhledat, organizovat a vést. Internet způsobil nejen explozi nejrůznějších klanů, ale také vytvořil nedostatek lidí, kteří by klany vedli. Klany je odvětví, které je dnes růstové.

Kniha pomáhá porozumět tomu, co je dnes v sázce, a proč by marketéři měli vést svůj vlastní klan.



0 komentářů:

Okomentovat